Novinky

Uvolněte svou mysl i tělo v lázni plné blahodárných látek. Ponořte se do ručně vyrobených vířivých kádí z Dubu Královského Royal Oak a nechte starosti všedních dnů rozpustit ve zlatavém moku. Naše originální staročeská procedura je založena na použití výhradně přírodních surovin, materiálů a starých léčitelských postupů.

Gastronomie & Restaurace
DJs v Talíři! - program live DJs vystoupení na leden-únor v nové restauraci Talíř na Václavském náměstí PDF Tisk Email
Pondělí, 30 Leden 2023 06:23

alt

Nově otevřená restaurace Talíř v přízemních prostorách hotelu Pytloun Boutique Hotel Prague na Václavském náměstí, která spojuje do unikátního konceptu styl servírování formou tapas a tradiční českou kuchyni a jejíž interiér je dílem renomovaného designového studia Vrtiška & Žák, se každý večer po 20:00 hodině mění ve stylový bar, kde si hosté mohou až do půlnoci vychutnat české a barové tapas a široký výběr drinků, koktejlů a kvalitních českých vín při poslechu živých DJs nebo menších live bandů.

Aktualizováno Pondělí, 30 Leden 2023 07:28
Celý článek...
 
Chléb Červené zrno propojil dvě stálice na pražské gastromapě: Pekárnu ZRNO ZRNKO a restauraci Červený Jelen PDF Tisk Email
Pondělí, 23 Leden 2023 08:11

alt

Oblíbená pekárna ZRNO ZRNKO rozšířila sortiment řemeslných chlebů o novinku Červené zrno.  Červená v názvu nového chleba symbolicky předznamenává rovnou dvě zásadní informace. Totiž, že mistři pekaři v  ZRNO ZRNKO při mísení chleba poprvé sáhli po mouce z červené pšenice a že pekárna ZRNO ZRNKO zahájila spolupráci s vyhlášenou pražskou restaurací Červený Jelen.

Aktualizováno Sobota, 28 Leden 2023 09:47
Celý článek...
 
Proč se (ne)přidat k příznivcům suchého února PDF Tisk Email
Čtvrtek, 12 Leden 2023 12:56

alt

Ať už se přidáte k únorovým abstinentům, nebo ne, jisté je jedno – v případě alkoholu vždy platilo, platí a bude platit, že méně je více! Co k tomu říkají odborníci AquaLife Institutu?

Aktualizováno Pátek, 13 Leden 2023 09:12
Celý článek...
 
K 30 letům samostatnosti Plzeňský Prazdroj a Pivovar Matuška představují společné pivo MY PDF Tisk Email
Sobota, 07 Leden 2023 16:27
alt

Češi a Slováci si letos připomínají 30. výročí vytvoření samostatných států. Sládci z Plzeňského Prazdroje a Pivovaru Matuška při této příležitosti uvařili speciál „MY“. Výroční ležák uvařený z českého chmele a slovenského ječmene připomíná dlouholeté přátelství a spojenectví obou národů, které přetrvalo i 30 let od rozdělení společného státu. „MY“ bude během ledna na čepu více než tisícovky hospod a restaurací po celém Česku a Slovensku.

Aktualizováno Úterý, 10 Leden 2023 07:38
Celý článek...
 
Silvestrovské recepty z regionálních specialit PDF Tisk Email
Pátek, 30 Prosinec 2022 09:36
Silvestrovske recepty 2
S koncem roku se pojí nejen bujaré oslavy a večírky, ale také plné stoly zajímavých a netradičních pokrmů. Čas, který nejčastěji trávíme s přáteli a rodinou, si chceme užít a k·tomu samozřejmě patří i něco speciálního. A právě proto jsme se rozhodli připravit několik receptů, které jistě oceníte nejen vy, ale také vaši hosté.
Aktualizováno Pondělí, 02 Leden 2023 21:46
Celý článek...
 
« ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec »

Strana 1 z 165

Reklama

Banner