Novinky

Sníte kousek koláče a přiberete kilo. Životní zkušenost, která potkává ženy po čtyřicítce a zvlášť kolem přechodu. I ty, které byly dosud štíhlé, pozorují v oblasti pasu jeho zřetelné rozšíření. Přirozený chod přírody zvrátit nelze, ale pomocí stravy je možné přibírání zmírnit a cítit se ve svém těle lépe. Nejde totiž jen o estetický dojem a o vnitřní spokojenost, ale také o snížení rizika kardiovaskulárních onemocnění.

 

Doporučujeme
Vychutnejte si pohodu Vánoc s vůní dobré kávy a tradičním cukrovím PDF Tisk Email
Sobota, 30 Listopad 2019 10:10

alt

Vánoce nejsou pouhým termínem vyznačeným červeně v kalendáři, do kterého musíme stihnout nakoupit dárky, upéct cukroví, uklidit celý byt. Jsou obdobím stráveným ve společnosti rodiny a přátel, klidně plynoucím časem provoněným typickými vánočními vůněmi, a také časem protkaným oblíbenými vánočními melodiemi.

Aktualizováno Neděle, 01 Prosinec 2019 13:14
Celý článek...
 
Budoucnost se stala realitou, pojďte si křupnout hmyz PDF Tisk Email
Středa, 27 Listopad 2019 15:42
alt
Všichni již mluví o tom, jak se proteiny z hmyzu stanou jedním z pilířů naší stravy v budoucnosti. Ale ta přichází už teď. Unikátní český start-up se pustil do přípravy slaných pochoutek z hmyzu – křupavých červíků WORM UP. Ty můžete použít nejen samostatně k „mlsání“, ale také přidat do jídla a připravit si netradiční pizzu nebo špagety.
Aktualizováno Středa, 27 Listopad 2019 15:52
Celý článek...
 
Češi by měli konzumovat více sladkovodních i mořských ryb PDF Tisk Email
Čtvrtek, 21 Listopad 2019 20:00

alt

Podle odborníků na zdravou výživu by dospělý jedinec měl ročně zkonzumovat kolem 17 kg rybího masa. V České republice se v průměru zkonzumují pouze necelé čtyři kilogramy ročně. Od roku 1961 se spotřeba ryb v České republice prakticky nezměnila, přestože nabídka rybího masa a produktů z ryb je mnohonásobně vyšší.

Aktualizováno Neděle, 24 Listopad 2019 11:18
Celý článek...
 
Jogurt slaví 100 let! Lidé si nejvíce oblíbili jahodový PDF Tisk Email
Neděle, 15 Září 2019 09:04

alt

Přestože můžeme dohledat původ jogurtu až zhruba do 3 000 let př. n. l., jeho průmyslová výroba začala teprve před 100 lety v Barceloně. Díky svým příznivým účinkům na zdraví se zpočátku prodával v lékárnách coby lék. V roce 1933 byl v pražské Radlické mlékárně poprvé vyroben a také patentován jogurt s ovocnou složkou. Spotřebitelé preferují jahodou příchuť.

Aktualizováno Neděle, 15 Září 2019 09:14
Celý článek...
 
Příběh Danone a zrodu moderní výroby jogurtů PDF Tisk Email
Čtvrtek, 12 Září 2019 18:26

alt

 

Historie společnosti Danone, jejíž stoleté výročí si v roce 2019 připomínáme, je příběhem rodinného byznysu, příběhem vizionářů a neúnavných průkopníků, kteří několikrát začínali od nuly. Je to příběh lékaře, který stál u zrodu největšího světového výrobce jogurtů, příběh oboustranně prospěšného spojení byznysu a vědeckého výzkumu. Můžeme v tom vidět i příběh produktových inovací, neustálé modernizace výroby a distribuce i zdokonalení marketingového působení.

Aktualizováno Neděle, 15 Září 2019 09:13
Celý článek...
 
« ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec »

Strana 1 z 58

Reklama

Banner