Novinky

Již od útlého věku by slečny i ženy měly být vedeny k pravidelné intimní hygieně. Preventivní a pravidelná péče o tyto citlivé partie pomáhá předcházet vaginálním infekcím a dodá pokožce dlouhotrvající svěžest a ochranu.

Doporučujeme
Delikatesní paštiky PÂTÉ DU CHEF přicházejí na vánoční trh s novými příchutěmi a v novém stylu PDF Tisk Email
Neděle, 20 Prosinec 2020 22:46

alt

Paštiky Pâté du Chef se staly již součástí slavnostních stolů, a to i těch vánočních. Gurmáni si oblíbili nejenom paštikové dorty, ale také i paštikové bonboniéry a minidortíky, které lahodí nejenom chuti ale i oku.

Aktualizováno Pondělí, 21 Prosinec 2020 09:23
Celý článek...
 
Taťána Gregor Brzobohatá a Pražská čokoláda Steiner & Kovarik: Čokoládová terapie ve znamení sedmi čaker PDF Tisk Email
Pondělí, 16 Listopad 2020 17:55

alt

Nyní, v této turbulentní době, mají i  malé rituály mnohem větší smysl než dříve. Umožňují nám na chvíli se zastavit, věnovat pár okamžiků jen sami sobě a pokusit se o návrat k vnitřní harmonii. Právě s tímto cílem se zrodila řada čaker – delikátních kombinací čokolády s vybranými ingrediencemi, výsledek spolupráce společnosti Pražská čokoláda Steiner & Kovarik s Taťánou Gregor Brzobohatou. Taťána novou kolekci nazývá čokoládovou terapií na sedm dní, potažmo na celý život.

Aktualizováno Pátek, 20 Listopad 2020 08:53
Celý článek...
 
Vyberte si mouku podle svých potřeb PDF Tisk Email
Neděle, 08 Listopad 2020 18:00

alt

Nejčastěji se vyrábí z pšenice a nikdy se nebělí. Seznamte se s moukou, zdrojem snadno dostupné energie. V ČR se nachází 44 průmyslových mlýnů, kde se zpracovává pšenice a žito.

Aktualizováno Neděle, 15 Listopad 2020 09:03
Celý článek...
 
Moravskou gastronomii padnout nenecháme. Covidu navzdory vzkazují z Nadačního fondu Signatures of Moravia PDF Tisk Email
Sobota, 03 Říjen 2020 11:10

alt

Podpora jedinečné moravské gastronomie, zachování receptů, tradic a know-how pro budoucí generace a rozvoj lokální ekonomiky v regionu historických hranic Moravy [1]. To jsou tři hlavní cíle nového Nadačního fondu Signatures of Moravia, který dnes na tiskové konferenci veřejně oznámil zahájení činnosti. Jeho iniciatorkou „adoptovaná Moravanka“ Hanaa Khodabocus z ostrova Mauricius. Na prvním projektu už s fondem spolupracuje několik desítek podniků brněnské gastroscény.

Aktualizováno Sobota, 03 Říjen 2020 18:25
Celý článek...
 
Večeře v oblacích se vrací do Prahy PDF Tisk Email
Sobota, 29 Srpen 2020 10:28

alt

Nejkrásnější zážitek léta! Večeře pořádané až padesát metrů nad zemí, v nichž se dokonale snoubí romantika s adrenalinem a špičkovou gastronomií, opět ozdobí pražskou nabídku netradičních zážitků. A přestože se mnoho zákazníků vrací na Dinner in the Sky opakovaně, nejkrásnější je tento zážitek úplně poprvé.
Aktualizováno Čtvrtek, 03 Září 2020 09:20
Celý článek...
 
« ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec »

Strana 9 z 69

Reklama

Banner