Novinky

Novácká moderátorka Michaela Ochotská září štěstím a je nadšená ze zásnubního prstenu, který získala od svého partnera Lukáše Rosola. O víkendu zamířila moderátorka na pracovní akci do Nízkých Tater, kdy v Tatralandii otevřela letní sezonu a moderovala mezinárodní klání Water Battle, kterého se zúčastnily týmy z Česka, Polska a Slovenska.

Doporučujeme
14. ročník soutěže o značku Česká chuťovka, která si na nic nehraje ani v těžkých dobách PDF Tisk Email
Neděle, 04 Září 2022 19:54
Česká chuťovka vsadila na tradice a vynikající chuť českých potravin už před 14 lety, kdy byl trh zaplaven levnými potravinami z dovozu a čeští výrobci byli nuceni se často i proti své vůli uchylovat k levným náhražkám kvůli konkurenceschopnosti.
Aktualizováno Pondělí, 05 Září 2022 07:25
Celý článek...
 
Hodování v oblacích. Nebeské menu připraví hvězdný Pavel Býček PDF Tisk Email
Neděle, 21 Srpen 2022 08:46

DITS Praha 065

 

Voda z Vltavy si odnesla další rok a do Prahy se vrací nejžádanější kulinární atrakce. Začátkem září se bude opět obědvat a večeřet v oblacích, tedy na plošině vytažené do výšky padesáti metrů nad městem. Kouzelná atrakce s názvem Dinner in the Sky je již nedílnou součástí pražského gastronomického kalendáře. A jaké novinky nás letos čekají?

Aktualizováno Neděle, 21 Srpen 2022 12:18
Celý článek...
 
Letní grilovací speciál – snoubení vepřového s vínem PDF Tisk Email
Čtvrtek, 04 Srpen 2022 09:32

alt

V tomto díle o grilování se budeme věnovat vepřovému masu. Obecně je vepřové maso asi nejčastějším masem, které se při grilování používá. Zejména vepřová krkovička a „královna grilování“ – vepřová panenka. Samozřejmě můžeme grilovat i jemný bůček, vepřová žebírka nebo karé.

Aktualizováno Pátek, 05 Srpen 2022 06:42
Celý článek...
 
Letošní grilovací sezoně bude vévodit krkovice. Čeká se odklon od dražších druhů masa PDF Tisk Email
Neděle, 22 Květen 2022 14:40

Teplé počasí a prodlužování večerů značí jedinou věc – je čas nakoupit a naložit maso, připravit gril, pozvat přátele a pochutnat si na výtečných grilovaných pokrmech. Grilovací sezona v Česku již odstartovala. Letos podle expertů z velkoobchodu makro ČR přinese i díky festivalům a venkovním akcím návrat ke klasice, jako je vepřová krkovice či klobásy. Zároveň se dá čekat odklon od dražších druhů masa.

Aktualizováno Úterý, 24 Květen 2022 05:27
Celý článek...
 
Mlékárna Valašské Meziříčí slaví 30 let své novodobé historie PDF Tisk Email
Čtvrtek, 19 Květen 2022 06:05

Mlékárna Valašské Meziříčí, spol. s r.o. slaví 30 let od svého založení. Vznikla 17. června 1992 privatizací Beskydských mlékáren. Tradice výroby mléka a mléčných výrobků má na Valašsku hluboké kořeny. Mlékárna ve Valašském Meziříčí byla založena již roku 1936 Vilémem Frankem jako mlékárna Spolku chovatelů hovězího dobytka s obchodním názvem Valašská spolková mlékárna ve Valašském Meziříčí.

Aktualizováno Čtvrtek, 19 Květen 2022 06:06
Celý článek...
 
« ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec »

Strana 2 z 69

Reklama

Banner